Bill Gates Bodrum / Yalikavak's astonishing transformation - Property Turkey / Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in.

Bill Gates Bodrum / Yalikavak's astonishing transformation - Property Turkey / Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in.. 27 yıllık evliliği resmen biten abd'li iş insanı, arkadaşlarıyla yemek yediği lüks bir restorana ödediği dudak. Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Grubu taşıyan jo adlı 50 metrelik lüks yat, bodrum kalesi.

Yıllardır dünyanın en zengin insanlarından biri olan abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demirledi. Eğer haber doğruysa gates zaten her saniye $4,630 kazanıyor. Microsoft'un kurucusu bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap ödedi. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü.

Bodrum'daki cennet koy Katar'lılara mı gidiyor? - Türkiye ...
Bodrum'daki cennet koy Katar'lılara mı gidiyor? - Türkiye ... from i.turkiyegundemi.com
Sen bodrumda teknede dediğinde bodrum yanacak yazmıştım 4 saat sonra yangınlar başladı pic.twitter.com/ljozj2agrd. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi. Arkadaşlarıyla bodrum'da akşam yemeği yiyen ünlü milyarderin ödediği hesap duyanları şaşırttı. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu. Grubu taşıyan jo adlı 50 metrelik lüks yat, bodrum kalesi.

Bill gates, left, admitted wednesday that it was a 'huge mistake' to spend time with pedophile bill gates' relationship with jeffrey epstein dates back to 2011 but it became a point of contention in.

Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı. Mıcrosoft'un patronu bill gates'in babası william bill gates, eşi mimi gardner gates ve altı arkadaşı marmaris'ten sonra bodrum'a geldi. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü. Sen bodrumda teknede dediğinde bodrum yanacak yazmıştım 4 saat sonra yangınlar başladı pic.twitter.com/ljozj2agrd. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demir attı. Microsoft'un kurucusu bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. Bill gates, left, admitted wednesday that it was a 'huge mistake' to spend time with pedophile bill gates' relationship with jeffrey epstein dates back to 2011 but it became a point of contention in. Arkadaşlarıyla bodrum'da akşam yemeği yiyen ünlü milyarderin ödediği hesap duyanları şaşırttı. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi. The world's fourth richest person and founder of microsoft, bill gates is reported to have recently visited bodrum, the popular resort town in turkey.

Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı. Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi.

Bursaspor ve Maradona - Osman Gürçay - Lifebursa.com ...
Bursaspor ve Maradona - Osman Gürçay - Lifebursa.com ... from cdn.lifebursa.com
Teknesiyle bodrum'a gelen bill gates, yemek yediği restoranda 80.000 tl'lik hesap ödemiş. Microsoft'un kurucusu bill gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda bodrum'a geldi. Sen bodrumda teknede dediğinde bodrum yanacak yazmıştım 4 saat sonra yangınlar başladı pic.twitter.com/ljozj2agrd. Haberler yaşam haberleri bill gates bodrum tatilini sır gibi sakladı! Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demir attı. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak.

Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak.

146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Bu ücret için 2 saniye geçmesi yeterli Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Teknesiyle bodrum'a gelen bill gates, yemek yediği restoranda 80.000 tl'lik hesap ödemiş. Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Dünyaca ünlü yıldızlar ve iş insanlarının gözdesi haline gelen bodrum'u tercih eden microsoft'un kurucusu bill gates'in, yemek sonrası ödediği hesap gündeme bomba gibi düştü. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Arkadaşlarıyla bodrum'da akşam yemeği yiyen ünlü milyarderin ödediği hesap duyanları şaşırttı.

Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı. 27 yıllık evliliği resmen biten abd'li iş insanı, arkadaşlarıyla yemek yediği lüks bir restorana ödediği dudak. Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesi bodrum'a geldi. Teknesiyle bodrum'a gelen bill gates, yemek yediği restoranda 80.000 tl'lik hesap ödemiş. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demir attı.

Bill Gates Bodrum'da Otel Açıyor
Bill Gates Bodrum'da Otel Açıyor from www.turizmaktuel.com
Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Our foundation is partnering with donorschoose to support teachers as they get ready to go back to school—in whatever form that takes—and will boost. Microsoft'un kurucusunun burada ödediği hesap konuşulmaya devam ediyor. Gözde tatil beldesindeki lüks bir restoranda akşam yemeği yiyen gates, 80 bin tl'lik hesap ödedi. Microsoft'un kurucusu olan ve 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. 'it was a huge mistake to spend time with him, to give him the credibility of being there.' microsoft billionaire bill gates said he made a huge mistake in meeting with the convicted sex.

Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu.

Microsoft'un kurucusu bill gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla tatile çıktı. Teknesiyle bodrum'a gelerek lüks bir restoranda yemek yiyen bill gates ve arkadaşları, 80 bin lira hesap bill gates, geçtiğimiz günlerde altı arkadaşıyla beraber süper lüks yatıyla ege sularına geldi. 130 milyar dolar servete sahip bill gates'in, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda son durağı bodrum olmuştu. Bill gates, left, admitted wednesday that it was a 'huge mistake' to spend time with pedophile bill gates' relationship with jeffrey epstein dates back to 2011 but it became a point of contention in. Tatilini gizli tutan gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı bodrum oldu. Abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına geldi. Arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen. Four seasons, i̇stanbul dışında ilk otelini bodrum'da açacak. Our foundation is partnering with donorschoose to support teachers as they get ready to go back to school—in whatever form that takes—and will boost. 146 milyar dolar serveti olan amerikalı iş insanı bill gates'in arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda durağı. Yıllardır dünyanın en zengin insanlarından biri olan abd'li iş insanı bill gates, lüks yatıyla bodrum açıklarına demirledi. Geçtiğimiz günlerde lüks yatıyla tatile çıktığı öne sürülen gates bu kez de soluğu bodrum'da. Peki four seasons'ın ortakları arasında, dünyanın en zengin iş adamı ve aynı zamanda microsoft'un kurucusu bill gates'in de olduğunu.

Bill gates'in türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı bill gates. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen gates, 80 bin liralık hesap ödedi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook